• ✓ Gerichte behandeling
  • ✓ Behandeling in de praktijk óf aan huis
  • ✓ Mogelijkheid tot Fysiofitness

Voor een fysiotherapeut die bekkeninstabiliteit kan verhelpen komt u naar onze praktijk nabij Kaatsheuvel

Als u last heeft van bekkeninstabiliteit en u dit niet laat verhelpen door middel van fysiotherapie bij een fysiotherapeut in bijvoorbeeld Kaatsheuvel, kunnen er verdere klachten ontstaan. Denkt u hierbij aan:

  • Verzakking van organen in de onderbuik, zoals de blaas, baarmoeder of darmen.
  • Urine-incontinentie, ontlastingsincontinentie en winderigheid.
  • Moeizame stoelgang.
  • Problemen met de urinelozing.
  • Verhoogde plasfrequentie.
  • Seksuele problemen, zoals dyspareunie, vaginisme of een erectiestoornis.
  • Pijn in de onderbuik, de bekkenbodem, rond de anus of in de geslachtsdelen.

Om klachten van bekkeninstabiliteit te voorkomen, raden wij aan om een behandeling bij een goede fysiotherapeut te volgen bij onze praktijk in Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel.

Een behandeling op maat om uw bekkeninstabiliteit te verhelpen

Een bekkenfysiotherapeut gebruikt diverse onderzoeksmiddelen om te constateren welke behandeling voor bekkeninstabiliteit door onze praktijk voor fysiotherapie nabij Kaatsheuvel er bij u nodig is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat oefeningen voor de bekkenbodem al voldoende zijn om uw bekkeninstabiliteit te verhelpen. Dit is afhankelijk van uw situatie en wordt tijdens het consult vastgesteld. Daarnaast beschikken onze geregistreerde bekkenfysiotherapeuten over de bevoegdheid om inwendig onderzoek van de bekkenbodem uit te voeren. Bij Fysio Loon op Zand zal onze bekkenfysiotherapeut u begeleiden. Of u nu oefeningen voor uw bekkenbodem nodig heeft of er juist meer gericht dient te worden op het stabiliseren van uw bekken; onze professional helpt u verder.
Maak direct een afspraak

Laat uw klachten bij ons behandelen

Met onze oefentherapie en oefeningen richt u zich voornamelijk op het bewust worden van het bekkenbodemgevoel, het trainen van de spieren in de bekkenbodem, de buik en lage rug en het mobiliseren en stabiliseren van bekken en lage rug. Zo kan onze fysiotherapeut uw bekkeninstabiliteit verhelpen met de juiste behandeling op het gebied van fysiotherapie in onze praktijk in Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel. Naast een behandeling voor het verhelpen van bekkeninstabiliteit bieden we als fysiotherapeut in Loon op Zand ook fysiotherapie aan voor mensen met onder andere reuma en COPD. Bent u geïnteresseerd? Belt u dan onze praktijk op via 0416-361248 of vul het afspraakformulier op onze website in.