• ✓ Gerichte behandeling
  • ✓ Behandeling in de praktijk óf aan huis
  • ✓ Mogelijkheid tot Fysiofitness

Fysio Loon op Zand heeft een Leefstijlprofessional!

Sinds 31 Augustus heeft Fysio Loon op Zand een nieuwe functie binnen het team, namelijk de leefstijlprofessional. Onderstaand zal hij zichzelf voorstellen en wat hij kan betekenen voor de bewoners van Loon op Zand en omstreken:
Vanaf vandaag is er eindelijk ook in Loon een leefstijlprofessional te vinden. Mijn naam is Wesley van Hemert en ik ben sinds deze zomer een afgestudeerd sportkundige. U vraagt zich misschien af, wat is dit en wat heeft Fysio Loon op zand hieraan?

Door de stijgende vergrijzing en overgewicht is er steeds meer vraag naar preventieve zorg. Zodra u onder deze doelgroep valt, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een GRATIS leefstijltraject bij Fysio Loon op Zand. Dit leefstijltraject heeft als doel om gezamenlijk uw doelen omtrent bewegen, voeding, stress/ontspanning, roken en alcohol na te streven. Bent u geïnteresseerd in wat dit allemaal voor u betekent of heeft u toch nog wat vragen? Bel of mail gerust naar: [email protected] of bel 0416-361248

Mijn naam is Wesley van Hemert en sinds deze zomer ben ik als leefstijlprofessional te vinden binnen Fysio Loon op Zand. Door een verleden met overgewicht heb ik nu gezien hoe het ook kan en hier is dan ook mijn passie voor leefstijlbegeleiding ontstaan.

Mijn grootste kwaliteiten zijn:
Enthousiast: Ik draag graag mijn passie graag over en neem u hier dan ook graag in mee
Vastberaden: Zodra wij samen uw doelstellingen hebben vastgesteld, dan zal ik er vanuit mij alles aan doen om deze gezamenlijk te behalen.
Plezier nastreven: Ik ben ervan overtuigd dat een gezondere leefstijl alleen haalbaar is als je er daadwerkelijk plezier aan beleefd. En hier zullen wij dan ook samen naar gaan streven!

Ben je geïnteresseerd in wat ik allemaal aan ga bieden binnen Fysio Loon op Zand of heb je andere vragen? Bel of mail gerust.
[email protected] of bel 0416-361248